Karriär - Market Solutions
Vill du att vi ska berätta mer? Vi kontaktar dig gärna!

Ledig tjänst – Medieplanerare

Vi kommer nu expandera ytterligare i Göteborg och söker en vass medieplanerare till vårt team. Som medieplanerare kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå utav att arbeta fram digitala strategier, analysera statistik, skapa kundpresentationer, förhandla med mediebolag, stämma av annonskorrektur och fakturor m.m.

Vi söker en person som vill arbeta i ett entreprenördrivet företag med en kultur som består av hårt arbete, hög arbetsmoral och en positiv inställning. Vi ser att du är en person som med eget ansvar är beredd att göra ditt bästa varje dag och genom att utmana dig själv nå upp till en hög kapacitet.

Väl meriterande är tidigare erfarenheter som medieplanerare eller projektledare samt utbildning inom marknadsföring där fokus varit sökmedier, sociala medier och displaymarknadsföring. I din roll som medieplanerare kommer du ha daglig kontakt med kunder, mediebolag och kollegor och därav ser vi även att du är en utåtriktad person med stor social kompetens.

Vi erbjuder en arbetsplats full av energi och glädje mitt i centrala Göteborg. En kultur som andas entreprenörskap, marknadsföring och försäljning. Passar du väl in på den vi söker och är sugen på att växa dig starkare tillsammans med oss så ser vi fram emot att höra ifrån dig.

Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till rekrytering@marketsolutions.se eller använd formuläret nedan.

Ansök här

Ladda upp CV:
Personligt brev:

Tjänst

Medieplanerare

Var

Göteborg

Startdatum

2017-05-20