Lär känna Abil – Senior Account Manager

Abil Zuta tror på ärlighet. Hos oss ser han sig som en rådgivare åt våra kunder och är övertygad om att deras framgång är näringen som får Market Solutions att växa. Här kan du lära känna Abil lite bättre.

Abil beskriver sig själv som fruktansvärt idrottsintresserad. Tatueringen med texten ”You’ll never walk alone” runt vänsterarmen får ses som ett kvitto på att han talar sanning.

– Jag brukar dra paralleller mellan idrott och arbetslivet. Är det en lagidrott ska du nå mål tillsammans med andra, det är samma sak med kollegor. Ofta tror jag att de som har idrottat har lite lättare att komma in i arbetslivet, säger han.

Den egna idrottskarriären som handbollsspelare på elitnivå slutade när ena korsbandet gick av. Karriären som säljare har inga skador kunnat stoppa.

På Market Solutions bidrar Abil med gedigen säljerfarenhet. Han går igenom medieplaner och uppföljningsrapporter tillsammans med kunder och ser till att de får ut det bästa värdet för det de investerar.

– Oftast anlitar kunder oss för att de saknar kunskapen eller intresset för marknadsföring, men framför allt för att de inte har tiden att analysera varför marknadsföringen gått bra eller dåligt. Många har gjort samma sak år efter år och det visar sig att det inte blir bra i slutändan.

På Market Solutions får kunderna insyn i vad varje investerad krona går till och vad utfallet blir av deras medieköp. Abil ser sig som en rådgivare åt kunderna och lyfter att Market Solutions är en oberoende byrå som kan leta externt efter den bästa kompetensen för varje specifikt projekt som en kund kommer med.

En del av kunderna har hängt med Abil i över tio år

– Jag brukar säga att ”mitt mål är inte att du ska bli kund i ett år, då har vi misslyckats”. Mitt mål är att kunder ska vara kvar under många år.

För Abil är det tydligt att förtroendet har byggts upp av att Market Solutions inte kan växa utan att våra kunder samtidigt gör det.

– Jag är alltid ärlig, jag vill kunna stå för det vi säljer. Det jag säger till dig ska vi leverera.

Abil Zuta kommer från Göteborg och har jobbat på Market Solutions sedan 2016.

Kontakta Abil om du vill prata om marknadsföring, handboll eller fotboll och då gärna Liverpool.


Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så hör vi av oss.

    Skyddas av Google reCaptcha

    Tack! Vi hör av oss till dig inom kort.

    Tack!

    Vi hör av oss till dig inom kort.