Ledig tjänst – Projektledare - Marketsolutions
Vill du att vi ska berätta mer? Vi kontaktar dig gärna!

Ledig tjänst – Projektledare

Är du sugen på att ta nästa steg i din karriär och ta klivet in som projektledare hos oss på Market Solutions? Vi söker nu en till stjärna med erfarenhet inom digital marknadsföring och projektledning att ansluta till vårt team omgående.

 Om vårt bolag

Vårt mål sedan starten av bolaget 2012 har varit att förändra hur små och medelstora medieköpare investerar i marknadsföring. Utmaningarna som de flesta företagen står inför handlar ofta om var, när och hur budgeten för marknadsföring ska investeras och hur man tydligt kan se resultatet av de investeringar som genomförts. Som oberoende mediebyrå hjälper vi våra kunder att ta fram tydliga mediestrategier och riktlinjer som skapar maximal lönsamhet. Vi fokuserar på att bygga strategier som innehåller de kanaler och medier som träffar våra kunders målgrupper till en låg kostnad och stor effekt. Vi tar även helhetsansvaret för att strategin utförs enligt plan och att varje investering optimeras på rätt sätt samt att våra kunder får en rapportering till sig som är enkel och överskådlig.

Om tjänsten

Tjänsten är ett vikariat för att ersätta en av våra nuvarande projektledare som går på föräldraledighet i ca 1 år, men då vi är ett växande bolag kommer det med största förmodan finnas roller att tillsätta vid utgången av vikariatet.

Projektteamet leds av dig som projektledare där ditt primära ansvarsområde är att bygga och genomföra lönsamma mediestrategier för teamets kunder. Du kommer arbeta med löpande rådgivning och rapportering och vara en viktig del i att utveckla företagets kundrelationer. För att passa väl in i tjänsten behöver du som person vara strukturerad, ödmjuk, och tycka om att ta mycket ansvar.

Du kommer bland annat att:

 • Bygga och genomföra digitala strategier för teamets kunder
 • Genomföra förhandling och planering med företagets partners
 • Löpande följa upp resultat av kampanjer och investeringar
 • Vara en viktig del i att utveckla företagets kundrelationer med fokus på rådgivning och rapportering till kund
 • Bygga intern planering för teamets projekt
 • Vara drivande i att arbeta med företagets produktutveckling
 • Rapportera internt till VD
 • Arbeta fram pitcher tillsammans med säljavdelningen
 • Dagligen arbeta fokuserat i de mest välkända verktyg för digitala medieköp och analys samt Word, Excel och PowerPoint

Dig vi söker

Vi är ett entreprenörsdrivet företag som drivs av att skapa grymma resultat för våra kunder. Vi gör alltid vårt bästa för att våga lite mer, testa mer och pusha oss det där extra för att ta nästa steg. Vi arbetar hårt och ger oss in i varje projekt med största engagemang. Vi är också ett starkt team där vi kompletterar och hjälper varandra att utvecklas och bli bättre. På vägen har vi dessutom väldigt roligt! Kulturen är inget som sitter i väggarna, kulturen sitter i människorna.

För oss är det viktigt att du som person gillar utmaningar och tycker om att engagera dig fullt ut. Du kommer arbeta nära dina kollegor, kunder och partners vilket gör att det är viktigt med en positiv social energi. Problem ser du som utmaningar där du istället fokuserar på lösningar. Du har en god analytisk förmåga och gillar att arbeta strukturerat. Du brinner för digital marknadsföring och tycker gärna om att dra dina slutsatser och analyser från data och statistik. Att arbeta med flera projekt parallellt med varandra ser du som omväxlande och roligt. Du tycker om att lära dig av andra personer och det är viktigt för dig att vara en ödmjuk person.

Du har en bakgrund inom marknadsföring i en digital miljö antingen på byrå, kund eller säljsidan. Du har en god vana att driva projekt både på egen hand och i grupp. Din kunskap i de mest välkända digitala analys och köpverktygen är god. Väl meriterande är relevant utbildning inom digital marknadsföring. Vi kommer löpande under anställningen arbeta med interna utbildningar för att öka kunskapen i relevanta områden.

Viktigt om dig:

 • Du har en bakgrund inom digital marknadsföring – gärna som projektledare på byrå
 • Du är van vid att driva projekt på egen hand och likaså arbeta i grupp
 • Du brinner för digital marknadsföring
 • Dina egenskaper gör dig till en duktig ledare
 • Du arbetar med stort engagemang och ser det som självklart att alltid göra ditt bästa
 • Problem ser du gärna som utmaningar och du tycker om att fokusera på lösningar
 • Att arbeta i högt tempo med mycket ansvar motiverar dig
 • Du arbetar gärna i en mindre organisation där ditt arbete får uppmärksamhet
 • Du vill fortsätta arbeta med din utveckling inom marknadsföring
 • Du besitter kunskaper i de vanligaste digitala verktygen som exempelvis Google Analytics, Google Ads, Facebook Ads etc.

Ansökan

Tjänsten kommer tillsättas omgående och ansökan skickas till rekrytering@marketsolutions.se.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta:

Andreas Sandgren 0723-000900