Läs mer nedan

En inspirerande arbetsplats

Välkommen till Market Solutions, där vi kombinerar arbete och livsstil på ett unikt sätt. Vi vet att trivsel och balans är nyckeln till framgång, både för våra anställda och för företaget. Därför erbjuder vi en arbetsmiljö som inte bara är stimulerande utan också fylld med möjligheter att njuta av fritiden.

Perfekt läge

Vår arbetsplats är strategiskt belägen med bra förbindelser, vilket gör det enkelt för dig att pendla till och från jobbet. Oavsett om du reser med bil, kollektivtrafik eller cykel, kommer du snabbt och smidigt till kontoret. Vi erbjuder även gratis parkering för dig som har bil så du behöver inte oroa dig för att hitta en parkeringsplats.

Träningsanläggningar & friluftsliv

Vi har nära till flera träningsanläggningar där du kan ägna dig åt tennis, padel och mycket mer. För naturälskare finns det gott om grönområden för promenader eller joggingturer under lunchen eller efter arbetstid.

Flexibla arbetsvillkor

Vi förstår att alla har olika behov och livssituationer. Därför erbjuder vi flexibla arbetsvillkor som gör det möjligt för dig att anpassa ditt arbete efter ditt liv. Oavsett om du föredrar att jobba på kontoret eller hemifrån, så hittar vi en lösning som passar.

Spelar pingis
Kul på jobbet

Hos oss är det viktigt att trivas och ha kul på jobbet!  Vi tror på att när vi har roligt ihop, blir vi ett starkare och mer sammansvetsat team som trivs och presterar bättre. Vi utmanar gärna varandra på en omgång FIFA på PlayStation eller spelar en runda pingis. Vi ordnar också regelbundna aktiviteter som after work för att stärka teamkänslan och skapa roliga minnen tillsammans.

Kickoffer och teambuilding

Vi värdesätter samarbete och starka teamrelationer, därför arrangerar vi regelbundet kickoffer och teambuilding-aktiviteter. Dessa tillfällen ger oss möjlighet att lära känna varandra bättre, bygga starkare band och arbeta mer effektivt tillsammans. Genom att kombinera roliga och utmanande aktiviteter stärker vi teamkänslan och skapar en trivsam arbetsmiljö där alla kan bidra till vår gemensamma framgång.

Vi bryr oss om varandra

Våra medarbetares hälsa och välmående är viktigt för oss. Därför arbetar vi aktivt med att erbjuda en företagskultur med hälsan i fokus. Här är några av de förmåner som vi erbjuder.

Market solutions sjukvårdsförsäkring
Sjukvårdsförsäkring

Vår heltäckande sjukvårdsförsäkring garanterar snabb hjälp när det oönskade inträffar. Både fysiskt och psykiskt.

Market solutions massage
Massage

Alla våra medarbetare får nyttja 40 minuters massage varje månad av utbildade massörer.

Market solutions friskvårdsbidrag
Friskvårdsbidrag

Vi uppmuntrar våra anställda till en hälsosam livstil och försöker hitta en lösning som passar var och en.

Bli en del av vårt team

Hos oss finns plats att växa. I din yrkesroll. Tillsammans med våra kunder. I dig själv.

Vårt team består av skarpa analytiker, kreativa medieplanerare och strukturerade projektledare. Vi är ett tajt gäng som bryr oss om varandra. Varje persons kompetens och personlighet får synas och ta plats – både på kontoret och i de projekt vi genomför.

Höga prestationskrav ställer lika höga krav på omtanke mellan medarbetare. Det är så vi jobbar och det är så vi vill att vår arbetsplats ska fungera.

När du är trygg och litar på dina kollegor blir jobbet både roligare och bättre. Det är så vi blir ett team.

Market Solutions team

Är du vår nya kollega?

Vi söker alltid efter smarta och schyssta medarbetare. Vi tror på att ge plats och låta varandra växa i sin yrkesroll. Längs vägen har vi också väldigt roligt ihop.

Karl-Viktor Jorkby, Market solutionsKarl-Viktor gick från praktik till anställning

Vi är väldigt glada att Karl-Viktor Jorkby är en del av vårt team. Med kompetens och driv inom marknadsföring ledde resan fram till oss på Market Solutions.

Hos oss jobbar Karl-Viktor som Media Planner. I den rollen skapar han kampanjer, rapporter och genomför medieköp. Vägen in till Market Solutions tog han via sin praktik. Redan tidigt under praktiken visste han att det här var en arbetsplats han ville stanna på.

– Jag trivdes så otroligt bra, helt enkelt. Jag kunde växa in i rollen och fick alltid bra stöd från resten av teamet.

Sök praktikplats hos oss

Vi tar gärna emot praktikanter som vill påbörja sin karriär inom marknadsföring.
Hos oss får du jobba hands-on och lära dig genom att utföra i stället för att titta på. Vi erbjuder en praktikplats att längta till.