Läs mer nedan

Bli en del av vårt team

Hos oss finns plats att växa. I din yrkesroll. Tillsammans med våra kunder. I dig själv.

Vårt team består av skarpa analytiker, kreativa medieplanerare och strukturerade projektledare. Vi är ett tajt gäng som bryr oss om varandra. Varje persons kompetens och personlighet får synas och ta plats – både på kontoret och i de projekt vi genomför.

Höga prestationskrav ställer lika höga krav på omtanke mellan medarbetare. Det är så vi jobbar och det är så vi vill att vår arbetsplats ska fungera.

När du är trygg och litar på dina kollegor blir jobbet både roligare och bättre. Det är så vi blir ett team.

Vi bryr oss om varandra

Våra medarbetares hälsa och välmående är viktigt för oss. Därför arbetar vi aktivt med att erbjuda en företagskultur med hälsan i fokus. Här är några av de förmåner som vi erbjuder.

Market solutions sjukvårdsförsäkring
Sjukvårdsförsäkring

Vår heltäckande sjukvårdsförsäkring garanterar snabb hjälp när det oönskade inträffar. Både fysiskt och psykiskt.

Market solutions massage
Massage

Alla våra medarbetare får nyttja 40 minuters massage varje månad av utbildade massörer.

Market solutions friskvårdsbidrag
Friskvårdsbidrag

Vi uppmuntrar våra anställda till en hälsosam livstil och försöker hitta en lösning som passar var och en.

Karl-Viktor Jorkby, Market solutionsKarl-Viktor gick från praktik till anställning

Vi är väldigt glada att Karl-Viktor Jorkby är en del av vårt team. Som före detta vice butikschef ville han för några år sedan sadla om till någonting nytt. Med kompetens och driv inom marknadsföring ledde resan fram till oss på Market Solutions.

– Vi är ett härligt gäng och har kunder som är roliga att jobba med. Vi vill alltid framåt och vi vill alltid våra kunders bästa, säger han.

Hos oss jobbar Karl-Viktor som Media Planner. I den rollen skapar han kampanjer, rapporter och genomför medieköp. Vägen in till Market Solutions tog han via sin praktik. Redan tidigt under praktiken visste han att det här var en arbetsplats han ville stanna på.

– Jag trivdes så otroligt bra, helt enkelt. Jag kunde växa in i rollen och fick alltid bra stöd från resten av teamet.

I juni 2022 övergick praktiken till en anställning. För Karl-Viktor finns det några saker han tycker är särskilt viktiga för praktikanter att tänka på för att praktiken ska bli så bra som möjligt.

– Var ambitiös och ödmjuk. Visa alltid att du vill lära dig mer och våga be om hjälp. Ta för dig och visa vad du är bra på, det kommer man långt med.

Market solutions team

Är du vår nya kollega?

Vi söker alltid efter smarta och schyssta medarbetare. Vi tror på att ge plats och låta varandra växa i sin yrkesroll. Längs vägen har vi också väldigt roligt ihop.

Sök praktikplats hos oss

Vi tar gärna emot praktikanter som vill påbörja sin karriär inom marknadsföring.
Hos oss får du jobba hands-on och lära dig genom att utföra i stället för att titta på. Vi erbjuder en praktikplats att längta till.