Läs mer nedan

Din kreativa och strategiska mediebyrå

Att på egen hand sköta marknadsföringen kräver tid, kunskap och ett stort intresse. Hos oss finns alla tre.

Oavsett om du behöver någon att bolla med eller ett team som sköter allt åt dig så finns vi där. Vi bygger mediestrategier som ger effekt för din marknadsföring. Med strukturerade projektledare, kreativa medieplanerare och skarpa analytiker anpassar vi marknadsföringen efter dina behov.

Vi är din strategiska partner, varje dag, året runt. Your marketing team.

Vår strategi

Vi vet att den bästa effekten av marknadsföring kommer från en kombination av flera olika åtgärder. Vår strategi vilar därför på fyra olika ben. Samtliga åtgärder bidrar tillsammans till att du kan uppnå målen med din marknadsföring – och få fler kunder.

Så skapar vi resultat

Vår strategi bygger på över tio års erfarenhet av digital marknadsföring. Vi har sett medielandskapet förändras och upplevt trender komma och gå. Vi vet att vårt sätt att arbeta på ger effekt – både nu och över tid.

Grundtanken är att flera olika typer av åtgärder behöver vidtas. Därför delar vi upp våra åtgärder i Market Brand, Market Search, Market Social och Market Reach. Så blir helheten ett vinnande spår.

En fantastisk hemsida utan besökare ger inga affärer. Fantastisk sökoptimering utan attraktivt content gör den potentiella kunden besviken. På samma sätt kan en undermålig hemsida stjälpa en fantastisk annonskampanj.

Din målgrupp behöver känna tillit till ditt varumärke genom hela resan från potentiell köpare till kund. Vår strategi säkerställer att alla delar under kundresan täcks upp.

Kundresan

Resan fram till en kundrelation börjar brett. Alla som känner till dig kommer inte bli kunder – men alla som blivit kunder har någon gång sett ditt varumärke för första gången. Vi jobbar strategiskt för att säkerställa att de potentiella kunderna konverterar.

Klicka på bilden för att se hur vi arbetar med hela kundresan.

Kundresan

Resan fram till en kundrelation börjar brett. Alla som känner till dig kommer inte bli kunder – men alla som blivit kunder har någon gång sett ditt varumärke för första gången. Vi jobbar strategiskt för att säkerställa att de potentiella kunderna konverterar.

Klicka på bilden för att se hur vi arbetar med hela kundresan.

Market Reach

Market Reach

Att synas för många personer samtidigt ger genomslag. Vi hittar rätt kombination av räckviddsmedier som effektfullt och kostnadseffektivt når din målgrupp.

Exempel: Displayannonsering, Nativeannons, printannonsering, direktreklam, videoannonsering, TV-reklam

Market Social

Market Social

När du finns på samma ställe som din målgrupp öppnas vägen till relationer. Längs vägen blir steget från intresserad till kund allt lättare att ta.

Exempel: Sociala medier, organiskt content, annonsering

Market Search

Market Search

För att din målgrupp ska hitta din hemsida behöver den var sökbar. Ditt erbjudande behöver synas på samma ställe som potentiella kunder söker efter problem som du har svaren på.

Exempel: SEO, sökordsannonsering

Market Brand

Market Brand

En bra hemsida och kvalitativt content är grundläggande för ditt varumärke. Här ser vi till att potentiella kunder som besöker hemsidan konverterar.

Exempel: Ny hemsida, utveckling av befintlig hemsida, copywriting, grafisk produktion

Market Loyalty

Market Loyalty

Överträffa förväntningarna och låt dina kunder bli dina bästa marknadsförare. Här vårdar vi dina befintliga kunder och skapar långsiktiga relationer genom personlig kommunikation, exklusiva erbjuden och regelbunden feedback.

Exempel: Kundklubbar, recensioner, personliga erbjudanden

Kund
Köper av er
Besöker hemsidan
Följer er
Känner till er

Vad vi erbjuder

Vår ambition är att arbeta långsiktigt med alla våra kunder. Vår strategi är beprövad och har hjälpt våra kunder att nå sina mål i över tio års tid. Men vi vet också att dina behov kan variera. Därför erbjuder vi helhetslösningar såväl som punktinsatser. Vi hjälper dig precis så mycket som du behöver.

DIn externa marknadsavdelning
Extern marknadsavdelning

Vi blir ditt bollplank. Genom kontinuerligt samarbete avlastar vi dig med det du behöver för stunden – och hjälper dig att bygga och genomföra långsiktiga strategier framåt.

Market solutions projektledning
Projektledning

Våra projektledare tar sig an både små och stora projekt från start till mål. Oavsett omfång planerar vi, genomför och följer upp de satsningar du önskar.

Affärsutveckling
Affärsutveckling

Vi hjälper dig att tänka nytt. Med vår erfarenhet kommer vi med lösningar på hur du kan utveckla din affärsidé och öka din försäljning.

Market solutions medieplanering
Kreativ medieplanering

Vi hittar kreativa och kostnadseffektiva vägar framåt för din marknadsföring. Varje insats samverkar för att ge största möjliga genomslagskraft.

Medieköp
Medieköp

Vi sköter alla medieköp åt dig. Från bokning och prisförhandling till betalning. Du sparar tid och pengar.

Rapportering
Rapportering

Oavsett om du behöver en dashboard för att följa dina satsningar i realtid eller mer omfattande rapporter i särskilda intervall så bygger vi skräddarsydda rapporter utifrån dina behov.

Market solutions swirl

Låt oss lyfta din marknadsföring

Hör av dig så bokar vi in ett möte eller ringer upp dig. Du är bara ett steg ifrån bättre medieinvesteringar!

    Skyddas av Google reCaptcha

    Tack! Vi hör av oss till dig inom kort.

    Tack!

    Vi hör av oss till dig inom kort.