Vad vi gör - Marketsolutions
Vill du att vi ska berätta mer? Vi kontaktar dig gärna!

Hur vi arbetar

Att ringa till ett mediebolag och köpa annonser är inte speciellt svårt. Men att välja medier som träffar er målgrupp, i rätt tid, på rätt plats och samtidigt göra det kostnadseffektivt är däremot lite klurigare. Vi är en mediebyrå som lägger ner hårt och noggrant arbete i både stora och små projekt som vi driver för våra kunder.

1ANALYS

För att lyckas skapa bra samarbeten tycker vi det är viktigt att förstå våra kunder fullt ut. Därför börjar vi alla nya samarbeten med att sitta ner med er som kund och gå igenom vår behovsanalys. Vi går tillsammans igenom hur er position på marknaden ser ut, era unika fördelar, vilka målsättningar och krav ni har på era medieinvesteringar och bollar tillsammans idéer. Med kunskapen vi får av er gör vi sedan en analys där vi kartlägger era nuvarande förutsättningar.

2MEDIEPLANERING

Efter analysen arbetar vi fram en skräddarsydd medieplan som är helt anpassad efter just era förutsättningar. Medieplanen är en strategi över hur ni kostnadseffektivt ska använda rätt kanaler för att kommunicera på er marknad. Genom rätt strategi sparar ert företag både tid och pengar samtidigt som ni snabbare uppnår era mål.

3

MEDIEKÖP

Att våra kunder får bra priser och bästa möjliga leveranssäkerhet på alla medieköp är oerhört viktigt. Därför lägger vi ner mycket tid på att förhandla med mediebolag, gå igenom korrektur och se till att allt går enligt uppsatta tidsplaner. Detta gör att ert företag kan spara dyrbar tid och samtidigt undvika att betala för mycket för era medieköp.

4

UPPFÖLJNING

Att jämföra de verkliga resultaten med de uppsatta målen är oerhört viktigt. Därför ger vi en löpande uppföljning med tydliga statistikrapporter till våra kunder där vi presenterar resultatet för varje satsning. Nyckeltalen som vi mäter är de vi tillsammans sätter upp i början av året.

LÄS MER NEDAN
Varför anlita oss
Vår filosofi