Läs mer nedan

Så jobbar vi med SEO

För att din målgrupp ska hitta din hemsida behöver den var sökbar. Ditt erbjudande behöver synas på samma ställe som potentiella kunder söker efter problem som du har svaren på.

Målet är att din målgrupp ska hitta din hemsida framför dina konkurrenters.

Vi använder flera verktyg för att åstadkomma detta. Grunden ligger i sökordsoptimering (SEO). För att de stora sökmotorerna på nätet ska ranka din hemsida högre än andras behöver texter och tekniska aspekter vara utformade efter deras regler och krav.

Vi analyserar din befintliga hemsida och identifierar vilka delar som behöver förbättras. Sedan säkerställer vi att ändringarna genomförs. Så blir du bli maximalt sökbar.

Genom sökordsannonsering kan vi köpa dig extra synlighet på väl valda sökord som är relevanta för din målgrupp. Genom att kombinera detta med gedigna SEO-lösningar säkerställer vi att din målgrupp hittar dig.

Google ads shopping on phone

Exempel på vad vi gör

sökmotoroptimering seo
SEO

En lyckad SEO-strategi kräver två delar. Dels tekniska lösningar på hemsidan – dels texter som är anpassade efter sökmotorernas regler. Vi löser både och.

Sökmedier
Sökordsannonsering

Vi analyserar vilka sökord som är mest relevanta för dig och din målgrupp. Vi köper dig synlighet via till exempel Google Ads och Bing Ads.

Market solutions swirl

Ta din marknadsföring till nästa nivå

Hör av dig så bokar vi in ett möte eller ringer upp dig.
Du är bara ett steg ifrån en bättre medieinvestering!

    Tack! Vi hör av oss till dig inom kort.

    Tack!

    Vi hör av oss till dig inom kort.