Läs mer nedan
Market solutions historia Market solutions historia vertikal Raket
2012
Jonathan och Andreas startar Market Solutions 2012. Två år senare flyttar vi till vårt första kontor vid Liseberg. De 4 första kollegorna till teamet och Mood managern Charlie börjar hos oss.
2016/2017
Vi gör klart med vår 100:e kund och Market ökar omsättningen med 150%. Vi flyttar även från stan och in i nya ljusa lokaler i naturområdet Örgryte.
2018/2019
Tidningen Veckans affärer utser oss till ett av Sveriges topp 717 bästa företagen sett till tillväxt, lönsamhet och stabilitet. Året därefter slår vi omsättningsrekord och stänger strax över 37 miljoner.
2020/2021
Market går igenom en pandemi stabilt där vi fortsätter hjälpa våra kunder utan uppsägningar eller permitteringar och med lönsamhet. Vi utökar vårt team med ytterligare 5 härliga kollegor. Financial Times utser oss till topp 1000 snabbast växande bolag i Europa.
2022/2023
Market har växt till 13 personer och slår rekord med en omsättning på över 43 miljoner. Vi fortsätter vår varumärkesresa och lanserar en ny grafisk identitet och hemsida.

När vi pratar digital marknadsföring gör vi det med ett decennium av erfarenhet i ryggen

Market Solutions grundades 2012 av Andreas Sandgren och Jonathan Rodriguez McDonagh. På den tiden såg det digitala medielandskapet annorlunda ut. Grundtanken har dock alltid varit densamma: att skapa lönsamma medieinvesteringar åt våra samarbetspartners.

Genom åren har vi sett trender komma och gå, gamla medier fasas ut och nya innovationer kasta om marknaden. Vårt fokus har aldrig varit att pusha en specifik kanal eller en specifik lösning som svaret på våra kunders utmaningar. Vår styrka ligger i att inför varje nytt projekt rekommendera vad som passar bäst just då och ger bäst effekt utefter deras mål och förutsättningar.

Många av våra samarbetspartners har varit med oss under en stor del av vår resa. Det ser vi som ett kvitto på att det vi erbjuder gör skillnad. När man väl börjar jobba med oss vill de flesta fortsätta under många år framåt. Det är också så vi vill jobba – långsiktigt med en ständig strävan mot att utvecklas.

Vi fortsätter växa varje år

Idag har bolaget över tio medarbetare som alla bidrar för att driva oss framåt. Med tiden har vårt erbjudande breddats. Från att under de första åren ägnat stor del av vår tid på medieköp tar vi nu ett stort strategiskt ansvar för våra samarbetspartners marknadsföring. Vi gör det genom alltifrån kreativ medieplanering och projektledning till affärsutveckling. Vi gör det för att vi vet att vår strategi fungerar – och ger effekt.

Hos oss har kreativitet alltid varit vårt ledord. Vi fastnar inte i gamla spår. Vi hittar alltid nya vägar framåt för att kunna erbjuda dig den mest kostnadseffektiva och effektfulla marknadsföringen du förtjänar.

Med oss som partner kan du känna dig trygg. Oavsett hur morgondagens medielandskap ser ut.

Träffa vårt team

Lär känna människorna bakom Market Solutions. Från medieplanerare och projektledare till kontorets Mood Manager.