Swirl background samarbeten

Samarbetspartners

Genom åren har vi hjälpt hundratals företag att förbättra sin marknadsföring. Många av dem har varit med oss under lång tid. Med långsiktiga strategier och tillit till varandra delar vi glädjen i deras framgångar.

Vi ser dem som våra samarbetspartners.

Db

Kampanjen hade som mål att öka kännedomen om varumärket genom att återlansera Ramverk Pro-resväskor. Dessa väskor är skapade speciellt för att passa Db:s primära målgrupp – individer som älskar att utforska nya platser, ägna sig åt äventyr och sannolikt arbetar inom kreativa branscher som reklam, fotografi, musik eller liknande, där frekvent resande är en naturlig del av deras vardag.

Flexmassage ryggmassage

Flexmassage

Med varm hand och höga ambitioner har Flexmassage vuxit i en imponerande takt. Vi på Market Solutions har varit en bidragande faktor under tillväxtresan – sedan samarbetets början har bolagets omsättning nästan tiodubblats.

Beach Center

Vi har sedan starten av vårt samarbete haft nöjet att arbeta tätt ihop med Beach Center och deras marknadschef Anders Nordahl. Därigenom har vi varit med och bidragit till den fina tillväxten som de har haft.  Sedan samarbetets start har de ökat hela 35% i omsättning!

Beach Center beachvolley
Bought By Many kundcase

Bought By Many

Tillsammans med våra vänner på Strateg Agency genomförde vi en kampanj för djurförsäkringsbolaget Bought By Many. 

SOS Alarm

Tillsammans med ett av Sveriges mest kända och respekterade varumärken och kreativa byrån Strateg Agency hade vi nöjet att vara med och bidra till att göra Sverige lite tryggare. Detta genom en kännedomskampanj för SOS Alarms 112-app.

Sos alarm kundcase