Läs mer nedan

Vi stöttar Världsnaturfonden

Årets julgåva från Market Solutions går till välgörenhetsorganisationen Världsnaturfonden. Vi skänker 15 000 kronor eftersom vi stöttar deras arbete för en bättre värld där både människor och djur lever i harmoni med naturen.

När mottagaren av årets julgåva från Market Solutions skulle koras var det kontorets Mood Manager Charlies tur att välja. Eftersom Charlie är en Cavalier King Charles Spaniel föll valet på en organisation som jobbar aktivt och strategiskt för att förbättra förhållandena för djur och natur världen över.

Världsnaturfonden ligger oss varmt om hjärtat. Det är inte första gången Market Solutions skänker pengar dit. Bolagets grundare Andreas och Jonathan började även sina säljarkarriärer på just Världsnaturfonden.

Det ekonomiska stödet från företag världen över som går till Världsnaturfonden bidrar bland annat till att minska avskogning och skapa fler och bättre skyddade områden för att rädda utsatta arter. Pengarna bidrar även till att stoppa tjuvjakt och illegal handel av hotade arter samt till att påverka politiker och beslutsfattare att bromsa den globala uppvärmningen.

Vi förstår att 15 000 är en droppe i havet när det kommer till mängden resurser som krävs. För oss betyder inte det att det är skäl nog att låta bli.

Vill ditt företag också skänka pengar till Världsnaturfonden kan du göra det här.

WWF Sverige 2023 Panda

Tidigare mottagare av Market Solutions julgåva:

Market Solutions skänker varje år en julgåva till en välgörenhetsorganisation. Tidigare år har vi skänkt pengar till både Barncancerfonden och Världsnaturfonden. Vi har även genomfört volontärarbete hos Stadsmissionen och Bräcke Diakoni.

Market Solutions CSR-arbete

Corporate Social Responsibility (CSR) är en viktig del av företagsidentiteten och affärsstrategin. Genom att integrera hållbarhetsprinciper i verksamheten kan företag inte bara bidra till en positiv samhällspåverkan utan också stärka sitt varumärke och skapa långsiktig framgång.

Vårt företag är engagerat i att främja CSR och arbetar för att integrera socialt och miljömässigt ansvar i vår verksamhet. Genom att göra detta strävar vi efter att skapa en positiv inverkan på samhället och minimera vår påverkan på miljön.