Läs mer nedan

Flexmassage

Med varm hand och höga ambitioner har Flexmassage vuxit i en imponerande takt. Vi på Market Solutions har varit en bidragande faktor under tillväxtresan – sedan samarbetets början har bolagets omsättning nästan tiodubblats.
– Market Solutions tar ansvar och ägandeskap för det vi vill uppnå. Jag skulle säga att sättet de bryr sig på är unikt, säger Patric Rydén, vd för Flexmassage.

Flexmassage hjälper människor att må bättre. Med massagebehandlingar som gör skillnad är de idag ett självklart val för mängder av personer som behöver hjälp med spänningar, värk och knutar.

Men resans början kantades av svårigheter att nå ut till målgruppen, berättar Patric Rydén.

– Vi testade massa olika saker själva, alltifrån spårvagnsreklam, mässor och digitala sponsrade inlägg, men det gav ingen större effekt.

2015 bestämde sig Flexmassage för att börja samarbeta med oss på Market Solutions. I det skedet befann sig båda bolagen i liknande faser – med höga ambitioner om att växa och nå fler.

– Ganska tidigt blev det klart att det här var ett samarbete vi ville köra över lång tid. Det har visat sig vara väldigt framgångsrikt.

Så mycket har Flexmassage vuxit

Sedan dag ett har vi på Market Solutions ansvarat för all marknadsföring åt Flexmassage. Vi skapar långsiktiga strategier och sköter den kreativa medieplaneringen. Vi projektleder, tar fram innehåll till kampanjer och genomför medieköp. Alla insatser genomförs i samråd med Flexmassage i syfte att uppfylla deras kortsiktiga och långsiktiga mål.

– Att sätta mål är väldigt enkelt. Det svåra är att skapa en process och en resa som leder fram dit, men det är Market Solutions väldigt bra på. De ser längre fram och tänker vilka steg vi behöver ta för att nå de långsiktiga målen.

Med åren har Flexmassage vuxit rejält. Sedan 2015 har omsättningen nästan tiodubblats, i snitt två nya mottagningar öppnats per år och antalet massörer gått från runt tio till hundra. Längs vägen har bolaget vunnit ett flertal Gasellpriser och expanderat till nya orter.

– Varumärkesspridningen har blivit oerhört mycket bredare tack vare Market Solutions, säger Patric.

Flexmassage massör

”De har verkligen lyckats”

Flexmassage har fyra ledord som genomsyrar hela deras verksamhet: professionalitet, flexibilitet, engagemang och tillgänglighet. För Patric är det varit viktigt att ledorden ska märkas, både i marknadsföringen och i samarbetet med oss.

– För oss är de mjuka värdena det viktigaste. Vilka värderingar vi står upp för och vilka människor vi har i organisationen som förstärker kulturen vi vill ha. På samma sätt känner vi igen oss i Market Solution, de har verkligen lyckats med de delarna.

Patric lyfter tre aspekter i vårt samarbete som särskilt viktiga: genuint engagemang, kontinuerliga uppföljningar och proaktivitet.

– Market Solutions driver och leder processerna och jag skulle säga att de gör raka motsatsen till att reagera. Målen finns alltid där, men det vi gör i vardagen är det som tar oss dit. De fokuserar på bra insatser och genomföranden under resan och bevisligen kommer resultaten.

Market solutions swirl

Boka ett möte med oss

Vill du veta mer om hur vi hjälper andra företag och skulle kunna hjälpa just ditt företag? Hör gärna av dig så berättar vi mer!

    Skyddas av Google reCaptcha

    Tack! Vi hör av oss till dig inom kort.

    Tack!

    Vi hör av oss till dig inom kort.