Lär känna Michael Brolin – Project Lead

Market Solutions kollegor

Michael Brolin tänker strategiskt. Hos oss projektleder han våra kunders mediesatsningar och drivs av att hitta nya vägar för att nå fram till målet. Här kan du lära känna Michael lite bättre.

Michael Brolin ser sig själv som en teoretiker. Kommunikation och marknadsföring kom han in på för över femton år sedan när han hoppade på en utbildning mest för att prova på.

Men för en person som drivs av att tänka strategiskt gav utbildningen blodad tand.

– För att lyckas med marknadsföring måste man sätta sig in i nya branscher och kunder och förstå lite av varje. Jag har trivts väldigt bra med det.

Hos oss är Michael projektledare. I den rollen ansvarar han för att deadlines blir hållna, att budgetar följs och får ständigt foga samman människor med olika kompetenser för att kundernas mål ska uppfyllas.

Oavsett om det handlar om en enmansfirma som vill nå ut till fler kunder eller ett större företag som vill positionera sig på marknaden som en expertröst inom sin bransch får Michael chansen att tänka strategiskt kring vilka åtgärder som ger bäst resultat för kundens investering. Både när det kommer till planering och till analys av resultat.

Vi är bra på att anpassa oss

Eftersom Market Solutions kunder består av både små, medelstora och större företag kan uppdragen och kundernas kompetensnivå kring marknadsföring variera.

– Vi är bra på att anpassa oss. Vi är också bra på att hjälpa utifrån de olika kompetensnivåerna ute hos kunder, vilket jag tycker är väldigt roligt. Det tror jag människor generellt sett mår bra av, att hjälpa andra.

Något som Michael verkligen uppskattar med Market Solutions som arbetsplats är möjligheten att påverka.

– Det finns en känsla av trygghet i bolaget. Det bästa är att man faktiskt kan göra skillnad. Jag kan komma med en åsikt och implementera den dagen efteråt. Det är lyhört och saker måste inte gå igenom elva mellanchefer.

Utanför jobbet tillbringar Michael mycket tid med sin familj och har två barn hemma. När han får en ledig stund över väljer han böcker framför annat – det brukar bli någon bok i veckan.

Vid sidan av böcker tenderar han att gå ner sig i smala ämnen. Det senaste intresset är träslöjd och täljning med kniv utifrån äldre tiders tradition. Här måste också fåglar nämnas. Om än ett periodvis vilande intresse så är fågelskådandet ett kroniskt tillstånd.

– Det går som i skov, säger Michael.

Michael Brolin kommer från Kalmar och har jobbat på Market Solutions sedan 2019.

Kontakta Michael om du vill prata om fågelskådning, träslöjd eller marknadsföring.

Michael Brolin, Market solutions

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så hör vi av oss.

    Skyddas av Google reCaptcha

    Tack! Vi hör av oss till dig inom kort.

    Tack!

    Vi hör av oss till dig inom kort.