Lär känna Oscar – Senior Account Manager

Oscar Eriksson padel

Oscar Eriksson vill ha långsiktiga relationer. Hos oss tar han hand om kundernas behov och omsätter dem i konkreta handlingar. Här kan du lära känna Oscar lite bättre.

Planen var klar. Efter förberedande studier i USA skulle Oscar kliva på läkarprogrammet i Sverige och påbörja en karriär inom medicin. Men när han fick testa på jobbet som säljare såg han en karriär som passade som handen i handsken.

Kanske var det inte så oväntat. Att få jobba med försäljning och marknadsföring är något han alltid har lockats av.

I dag är han en av Market Solutions mest erfarna medarbetare och lyfter bolagets oberoende som en av de stora tillgångarna. Att bolaget kan välja och vraka bland ett gediget uppbyggt nätverk av partners som passar bäst för den specifika kunden är något han ofta framhäver för potentiella kunder.

Vi blir sporrade när vi vet att vi kan göra skillnad

– Som mediebyrå ska man vara en konsult och rådgivare åt kunden och välja alternativ som ger bäst resultat för dem. Om man måste peka på sina egna tekniker, egna SEO-lösningar eller egna grafiker kan det skada kunden om det egentligen finns bättre lösningar utanför byrån, säger han.

Oscar beskriver sig själv som lyhörd och rådgivande i sin försäljning och vill ge kunden realistiska förväntningar.

– Det är både viktigt att kunden känner att de får vad de behöver och att vi vet att vi kan uppfylla de krav och förväntningar som finns. Vi blir sporrade när vi vet att vi kan göra skillnad.

En stor del av sin tid tillbringar Oscar ute bland kunder. Även utanför jobbet är han ofta på språng. Antingen på aktiviteter med familjen eller med svetten i pannan under ett crossfit-pass. Han beskriver sig som en tävlingsmänniska som älskar utmaningar – både på jobbet, i träningen och i vardagen.

Oscar Eriksson kommer från Bollebygd och har arbetat på Market Solutions sedan 2015.

Kontakta Oscar om du vill prata om marknadsföring, CrossFit eller att bygga hus från grunden .


Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så hör vi av oss.

    Skyddas av Google reCaptcha

    Tack! Vi hör av oss till dig inom kort.

    Tack!

    Vi hör av oss till dig inom kort.