Lär känna Sara – Project Lead

Team work

Sara Sturesson gillar ordning och reda. Hos oss leder hon projekt från start till mål och bidrar med tio år av byråerfarenhet. Här kan du lära känna Sara lite bättre.

Sara duckar inte för ansvar. Hon välkomnar det. Som en av våra projektledare ser hon till att deadlines hålls, att budgetar följs och att rätt saker blir gjorda.

Med tio års byråerfarenhet i ryggen ser hon Market Solutions strategi att frångå mallade medieplaner till förmån för anpassade lösningar för varje kund som en härlig utmaning.

– Det finns stora möjligheter att sätta sina egna strukturer och jobba på olika sätt baserat på vilken kund det är. Det är vår styrka, men det är också det som gör det utmanande. Det är svårare än att tänka mallat och jobba på löpande band. Men jag tror att det blir bättre för kunden i slutändan och jag tror att kunderna känner det, säger hon.

Att jobba på ett mindre företag gör också att Sara känner sig som en större del av helheten, i stället för att bara vara en i mängden. Hon beskriver kulturen på jobbet som ”kör på” och högt i tak och att det finns en stor känsla av gemenskap mellan kollegorna.

Att se när en medieplan går i lås och kunden blir nöjd är det som gör jobbet roligt

– I projekt där jag haft en jättebra kontakt med kunden och verkligen förstått kundens behov, skapat och genomfört en bra plan – och sedan att vi levererar bra resultat för kunden, det är den bästa känslan.

Utanför jobbet tillbringar Sara mycket tid med familjen hemma i Kungsbacka. Även där säger hon att hennes inre projektledare kommer till sin rätt – ordning och reda med aktiviteter för barnen. Att ha roligt ser hon dock som det viktigaste, både på jobbet och på fritiden.

Sara Sturesson har en masterexamen i marknadsföring från Handelshögskolan i Göteborg. Hon kommer från Helsingborg och har jobbat på Market Solutions sedan 2018.

Kontakta Sara om du vill prata om marknadsföring eller att driva framgångsrika projekt, stora som små.


Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så hör vi av oss.

    Skyddas av Google reCaptcha

    Tack! Vi hör av oss till dig inom kort.

    Tack!

    Vi hör av oss till dig inom kort.