Lär känna Simon Otterstedt – Marketing Specialist

Market Solutions möte

Simon Otterstedt lämnade ritbordet för att få dyka djupare. Hos oss utformar han kreativa mediestrategier som skapar genomslag för våra kunder. Här kan du lära känna Simon lite bättre.

Har du någon gång tittat på svenska fotbollslandslagen finns en god chans att du fått bevittna Simons kreativa ådra. Inte i form av klackar och tikitaka-passningar – utan i form av den reklam som visats på någon av alla de led-skärmar som står precis utanför planen.

Med en drös kompetenshöjande utbildningar i ryggen vet Simon vilken färg och form som passar till vilket uppdrag. Kanske har du rent av köpt din nuvarande bil efter att ha blivit lockad av Simons reklamfilmer?

– Jag vill alltid skapa, hitta på och göra saker, säger Simon.

Det är en av anledningarna till att Simon headhuntades till Market Solutions. Här arbetar han som marketing specialist och har ett operativt ansvar för leverans och analys gentemot kunder och deras medieinvesterare.

­­­– Nu sitter jag inte vid ritbordet, men jag kan ge receptet till den som sitter där, baserat på den kompetens och erfarenhet jag har. Jag kan förmedla på ett bra sätt hur kreativa uppdrag för våra kunder bör utformas.

Hos oss får han djupdyka i en mängd olika branscher och utforma kreativa mediestrategier

– Med många kunder känner jag att jag på ett sätt är en del av deras bolag. Jag vill att de ska få fler kunder, fler följare och nå sina mål – inte bara för att vi är deras byrå utan för att det känns som att vi blir kollegor. Man bygger upp många bra relationer och ju bättre resultat vi levererar desto mer buddies blir vi.

Simon Otterstedt är utbildad e-commerce manager vid IHM Business School i Göteborg. Han kommer från Göteborg och har arbetat på Market Solutions sedan juni 2021.

Kontakta Simon om du vill prata om kreativa lösningar för er marknadsföring.


Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så hör vi av oss.

    Skyddas av Google reCaptcha

    Tack! Vi hör av oss till dig inom kort.

    Tack!

    Vi hör av oss till dig inom kort.