Market Brand – så lägger vi grunden för ditt varumärke

Webdesign

Med rätt grundarbete blir den digitala marknadsföringen framgångsrik. När vi påbörjar nya samarbeten med kunder vill vi försäkra oss om att förutsättningarna finns för att kampanjer kan lyckas. För det har vi ett antal verktyg i lådan, som ser till teknik, ton och innehåll.

Med Market Brand lägger vi grunden för ditt varumärke.

En lyckad strategi för den digitala marknadsföringen kräver ett metodiskt arbete. Att göra rätt saker vid rätt tillfälle är nyckeln, inte bara till lyckade kampanjer, utan även till att dina investerade kronor ska generera så bra effekt som möjligt.

Vi jobbar metodiskt utifrån en strategi som ser till att lägga grunden först – för att sedan addera de bitar som är viktiga för dig och dina mål. Mycket handlar om en professionell och tekniskt gedigen hemsida. För att dina kampanjer ska ge resultat behöver du först säkerställa att hemsidan och ditt innehåll håller hög kvalitet, kommunicerar på samma sätt – och motsvarar förväntningarna från din målgrupp.

Det hela börjar med vad vi kallar för Market Brand.

Varför Market Brand?

Allt du producerar i form av text, bild och video behöver hålla ihop för att skapa igenkänning. Det gäller både på din hemsida, i annonser och på samtliga ställen där du talar till din målgrupp.

Oavsett hur den potentiella kunden har hittat till dig behöver ditt varumärke lysa igenom i alla led, med rätt tonalitet. Med Market Brand hjälper vi dig att forma en röd tråd i din kommunikation.

När vi pratar Market Brand är vi konkreta. Market Brand är greppbart, går att se med blotta ögat och ska kännas i både hjärta hjärna. Ditt erbjudande ska vara både lätt att förstå och lätt att älska.

Vi anpassar oss efter dina behov

Har du redan ett samarbete med en reklambyrå eller interna resurser för din webbplats och kommunikation? Ingen fara, vi finns här för att komplettera och förbättra. Hos oss får du inte bara en ny synvinkel utan också över ett decenniums erfarenhet av att förfina kommunikation för våra samarbetspartners.

Vi förstår vikten av att ha en väl fungerande digital närvaro i dagens konkurrensutsatta marknad. Därför baserar vi våra rekommendationer på en kombination av annonseringsdata och webbplatsanalys för att säkerställa att din kommunikation når rätt målgrupp och ger önskat resultat.

Med vår expertis och erfarenhet kan vi bidra med nya perspektiv och idéer för att ta din webbplats och kommunikation till nästa nivå. Låt oss guida dig genom processen och tillsammans skapa en framgångsrik digital närvaro som skiljer sig från mängden.

Så jobbar vi

Vi genomför flera typer av åtgärder inom Market Brand för att ge ditt varumärke de bästa förutsättningarna att växa. Det finns ingen anledning att riva ut allt gammalt och bygga helt nytt. Vi fokuserar på de områden som är mest prioriterade för dig och där vi ser att det finns störst förbättringspotential. Ibland kan det innebära stora förändringar – ibland små justeringar.

Ny hemsida
Vi hjälper dig att ta fram en helt ny hemsida. Vi säkerställer att den uppfyller alla de tekniska och kvalitativa krav som ställs för att din målgrupp på ett enkelt sätt ska kunna bli kunder.

När vi tar fram din nya hemsida fokuserar vi på att förstå din målgrupp och deras behov för att skapa en användarupplevelse som är enkel, intuitiv och engagerande. För att säkerställa detta tar vi hänsyn till följande krav:

 • Responsiv design för alla enheter
 • Snabb prestanda för minskad avhopp
 • Tydlig navigering för enkel användning
 • Engagerande innehåll som håller besökare kvar
 • SEO-optimering för bättre synlighet online

Utveckling av befintlig hemsida
Vi analyserar din befintliga hemsida och utvecklar. Vi tar oss tid att noggrant analysera din befintliga hemsida för att identifiera styrkor och områden som behöver förbättras. Genom att fokusera på både de tekniska och kvalitativa aspekterna av din webbplats kan vi säkerställa att din nya hemsida inte bara ser bra ut, utan också presterar optimalt och ger en positiv användarupplevelse för dina besökare.

Copywriting
Vår copywriter hjälper dig att skapa en engagerande berättelse i all din kommunikation. Vi inleder vanligtvis processen med en workshop för att definiera dina behov och mål. Sedan tar vi fram en detaljerad contentplan som fungerar som en vägkarta för copywritern och dig som kund. Vi erbjuder även olika ramverk för copy, vilket kan vara till hjälp för dig eller andra partners som är involverade. Med vår hjälp blir din kommunikation strategiskt planerad och optimerad för att maximera dess effekt.

Grafiskt material
Tillsammans med grafiska formgivare producerar vi annonser som följer din grafiska profil. Vi hjälper till med att fastställa krav och specifikationer genom en noggrann kravställning och materialspecifikation. Sedan genomlyser vi det grafiska materialet för att säkerställa att det passar din varumärkesidentitet. Med vår noggrannhet och expertis garanteras att dina annonser är både attraktiva och konsekventa med din grafiska profil.

Grafisk profil
Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att stärka din visuella identitet. Oavsett om du behöver skapa en helt ny grafisk profil som speglar ditt varumärke eller om du vill utveckla och förbättra din befintliga profil och logotyp, är vi här för att guida dig genom processen.

Vi börjar med att noggrant undersöka ditt varumärkes identitet och målsättningar för att skapa en grafisk profil som tydligt kommunicerar din unika vision och värderingar. Genom en kombination av kreativitet och strategiskt tänkande utvecklar vi logotyper, färgpaletter, typsnitt och grafiska element som harmonierar perfekt med din varumärkesidentitet.

Foto och video
Vi samarbetar med duktiga fotografer och filmare för att producera unikt material skräddarsytt för ditt varumärke. Genom att förstå din vision och dina behov tar vi fram detaljerade bildmanus och briefar för våra externa fotografer och filmare. På så sätt säkerställer vi att varje bild och video inte bara är visuellt tilltalande utan också träffar rätt ton och kommunicerar din varumärkesidentitet på ett effektivt sätt.

En stabil grund att stå på

Ett hus behöver en stabil grund att stå på. Det är bortslösad tid att fokusera på tapeter och stuckatur innan man försäkrat sig om att väggarna faktiskt håller. Det samma gäller digital marknadsföring.

En fantastisk annonskampanj faller platt om den potentielle kunden möts av en tekniskt undermålig hemsida med taffliga texter och bilder med låg kvalitet. Att synas brett och bli sedd av många ger bäst effekt om varumärket är genomtänkt, håller en röd tråd och motsvarar kundens förväntningar.

När åtgärderna inom Market Brand är vidtagna är varumärket moget för fler och större insatser.

Vår strategi

Vår strategi bygger på över tio års erfarenhet. Vi har sett medielandskapet förändras och upplevt trender komma och gå. Vi vet att vårt sätt att arbeta på ger effekt – både nu och över tid.

Strategin vilar på fyra ben som tillsammans bidrar till att du kan uppnå målen med din marknadsföring. Här kan du läsa mer om vårt arbetssätt och hur vi arbetar inom varje specifikt område:

Market Brand

Market Search

Market Social

Market Reach

Behöver du hjälp med hemsidan?

Vi hjälper dig. Både med de tekniska bitarna och det innehållsmässiga. Vi ser även till att språket i bild och text håller samma linje – oavsett var din målgrupp tar del av det.

Hör av dig till oss – få ut mer av din marknadsföring.


Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så hör vi av oss.

  Skyddas av Google reCaptcha

  Tack! Vi hör av oss till dig inom kort.

  Tack!

  Vi hör av oss till dig inom kort.