Årets julgåva från Market Solutions

WWWF Sverige 2023

Varje år skänker vi på Market Solutions en julgåva till en välgörenhetsorganisation. I år föll valet på Världsnaturfonden som får en donation på 15 000 kronor för deras arbete för en bättre värld där både människor och djur lever i harmoni med naturen.

Året närmar sig sitt slut. Snart ges tid för familj, vila och eftertanke. På Market Solutions ser vi också denna tid som ett naturligt tillfälle att ge tillbaka.

Våra verksamhetsår är fullproppade med medieplaner, budgetar och kreativa möten där vi letar efter bästa sätt att maximera våra kunders medieinvesteringar. Allt detta är en del av vårt bolags DNA. Vår identitet.

Men det finns fler saker som är viktiga för oss. I slutet av varje år väljer vi att uppmärksamma detta, genom att dela ut Market Solutions julgåva.

Varför Världsnaturfonden?

När mottagaren av årets julgåva skulle koras var det kontorets Mood Manager Charlies tur att välja. Eftersom Charlie är en Cavalier King Charles Spaniel föll valet på en organisation som jobbar aktivt och strategiskt för att förbättra förhållandena för djur och natur världen över.

Världsnaturfonden ligger oss varmt om hjärtat. Det är inte första gången Market Solutions skänker pengar dit. Bolagets grundare Andreas och Jonathan började även sina säljarkarriärer på just Världsnaturfonden.

Vad går pengarna till?

Det ekonomiska stödet från företag världen över som går till Världsnaturfonden bidrar bland annat till att minska avskogning och skapa fler och bättre skyddade områden för att rädda utsatta arter. Pengarna bidrar även till att stoppa tjuvjakt och illegal handel av hotade arter samt till att påverka politiker och beslutsfattare att bromsa den globala uppvärmningen.

Vi förstår att 15 000 är en droppe i havet när det kommer till mängden resurser som krävs. För oss betyder inte det att det är skäl nog att låta bli.

Så kan du stötta Världsnaturfonden:

Vill ditt företag också skänka pengar till Världsnaturfonden? Då kan du göra det här.

Tidigare mottagare av Market Solutions julgåva:

Market Solutions skänker varje år en julgåva till en välgörenhetsorganisation. Tidigare år har vi skänkt pengar till både Barncancerfonden och Världsnaturfonden. Vi har även genomfört volontärarbete hos Stadsmissionen och Bräcke Diakoni.

God jul och gott nytt år!

Slutligen vill vi passa på att önska alla våra kunder och samarbetspartners en riktigt god jul. 2023 har varit ett fint år på många sätt. Nu blickar vi framåt mot ett 2024 som kan toppa detta.

Your marketing team.


Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så hör vi av oss.

    Skyddas av Google reCaptcha

    Tack! Vi hör av oss till dig inom kort.

    Tack!

    Vi hör av oss till dig inom kort.