Varför gör vi som vi gör?

Market Solutions

Hur ska man egentligen tänka för att nå resultat med sin digitala marknadsföring? Den frågan ägnade vi mycket tid åt för över tio år sedan när Market Solutions grundades. Sedan dess har vi inte slutat vässa på svaret. Vår strategi tar ett helhetsgrepp och ger effekt – både nu och över tid.

Att på egen hand sköta marknadsföringen kräver tid, kunskap och ett stort intresse. När hemsidan strular eller kontot på sociala medier ekat tomt under ett halvår är det lätt att se att något måste göras. För det krävs att du är på tårna och agerar i stunden.

För resten av året krävs en strategi. Ett genomtänkt arbetssätt som ser till att marknadsföringen ger effekt över tid och inte leder till att du enbart behöver släcka bränder.

Genom åren har Market Solutions genomfört tusentals lyckade kampanjer för våra kunder.

Vi ser vår strategi som en nyckel till framgången.

Vår strategi

Av erfarenhet vet vi att en bra marknadsföringsstrategi kräver ett helhetsgrepp. Att enbart fokusera på punktinsatser kan ge tillfälliga toppar – men inte långvarig framgång.

Vår strategi bygger på över tio års erfarenhet. Vi har sett medielandskapet förändras och upplevt trender komma och gå. Vi vet att vårt sätt att arbeta på ger effekt – både nu och över tid.

Vi jobbar brett och specialiserat på samma gång. Vi ser till att potentiella köpare blir kunder, att dina befintliga kunder fortsätter handla av dig – och att ditt varumärke syns och lyser igenom i alla delar.

Strategin vilar på fyra ben som tillsammans bidrar till att du kan uppnå målen med din marknadsföring.

Market Brand

En bra hemsida och kvalitativt content är grundläggande för att din marknadsföring ska ge resultat. Här fokuserar vi på medier och innehåll som du själv äger och lägger grunden för ditt varumärke. Vi ser till att potentiella kunder som besöker din hemsida konverterar.

Exempel: Ny hemsida, utveckling av befintlig hemsida, copywriting, grafisk produktion

Market Search

För att din målgrupp ska hitta din hemsida behöver den var sökbar. Ditt erbjudande behöver synas på samma ställe som potentiella kunder söker efter problem som du har svaren på. Här gör vi dig sökbar och vidtar åtgärder för att din målgrupp ska hitta dig.

Exempel: SEO, sökordsannonsering

Market Social

När du finns på samma ställe som din målgrupp öppnas vägen till relationer. Längs vägen blir steget från intresserad till kund allt lättare att ta. Här fokuserar vi på din närvaro i sociala medier och bygger relationer med din målgrupp.

Exempel: Sociala medier, organiskt content, annonsering

Market Reach

Att synas för många personer samtidigt ger genomslag. Vi hittar rätt kombination av räckviddsmedier som effektfullt och kostnadseffektivt når din målgrupp. Här vidtar vi åtgärder som garanterar att nu når ut och hittar nya kunder.

Exempel: Displayannonsering, nativeannons, printannonsering, direktreklam, videoannonsering, TV-reklam

Vill du få ut mer av din marknadsföring?

Hör av dig till oss så ser vi till att vår strategi ger den effekt du förtjänar.


Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så hör vi av oss.

    Skyddas av Google reCaptcha

    Tack! Vi hör av oss till dig inom kort.

    Tack!

    Vi hör av oss till dig inom kort.