Läs mer nedan

Beach Center

Vi har sedan starten av vårt samarbete haft nöjet att arbeta tätt ihop med Beach Center och deras marknadschef Anders Nordahl. Därigenom har vi varit med och bidragit till den fina tillväxten som de har haft.  Sedan samarbetets start har de ökat hela 35% i omsättning!

Det senaste året har vårt huvudfokus gällande marknadsföringen legat på gruppbokningar och företagsevent. Detta har resulterat i en ökning i allt ifrån kompisgäng som bokat möhippor/svensexor till företag med flera hundra anställda som i sanden fått uppleva en konferens de sent kommer glömma.

Vårt arbete med Beach Center har bland annat innefattat:

Konverteringshöjande åtgärder på hemsidan

Där vi bland annat ökat konverteringsgraden med ca 100% på företagsförfrågningar bara det senaste året.

Sökordsannonsering (SEM) och sökordsoptimering (SEO)

Fokus på att driva relevant söktrafik genom såväl köpt som organiskt sök vilket i hög grad bidragit till den fina årliga tillväxt Beach Center har haft.

Idéarbete samt produktion

Kampanjarbete (allt från idé till produktion) som sedan synts i sociala medier, på bussar/spårvagnar, i flaskpost (ja du läste rätt) och några av de största sajterna i landet.

Varumärkesbyggande

Att genom köpta medieutrymmen bygga kännedom om att världens största inomhusbeachvolleyhall finns i Göteborg och att den heter Beach Center. Detta har innefattat kanalval som annonsering via sociala medier, radioreklam, utomhusreklam, direktreklam till utvalda målgrupper, displayannonsering på exempelvis Aftonbladet, DI.se, GP.se samt printannonsering. Kort och gott en gedigen mediemix.

Anders Nordahl case Beach center Market solutions

Anders själv sammanfattar samarbetet så här:

”Samarbetet med Market Solutions inleddes då vi behövde en partner som kunde navigera oss i den mediedjungeln av kanaler och marknadsföringsmöjligheter som finns.

Samarbetet har nu löpt i snart fyra år och några av de sakerna som jag värdesätter mest i samarbetet är den täta dialogen vi har med dem, hur de agerar ett bollplank till de idéer vi själva har och hur den kreativa processen ser ut gällande att komma fram till hur vi ska marknadsföra oss.

Jag upplever också att jag får en ständig utvärdering av de satsningarna vi gör och löpande optimering för att säkerställa att vi får största möjliga effekt av varje investerad krona.

Samarbetet handlar i korta drag om att vi sätter en budget och förankrar mål för vad vi ska uppnå med denna budget. Därefter är det upp till bevis för Market Solutions att nå våra mål. Ett kvitto på att de har lyckats nå våra mål de senaste åren är att vi fortsatt arbetar ihop.”

Anders Nordahl, Marknadschef Beach Center

Market solutions swirl

Boka ett möte med oss

Vill du veta mer om hur vi hjälper andra företag och skulle kunna hjälpa just ditt företag? Hör gärna av dig så berättar vi mer!

    Tack! Vi hör av oss till dig inom kort.

    Tack!

    Vi hör av oss till dig inom kort.